DR NENEZIC PODGORICA CRNA GORA
KOMENTARI PACIJENATA

Nena Radovic Meni je namještanje Atlasa dosta pomoglo zahvaljujuci Dr Nenezicu ..
Verica Vujovic Hvala doktoru Nenezicu za sve dane provedene bez bola i za sve prospavane noci,za normalan zivot koji mi je uslijedio posle njegove terapije.Zelim da
ljudi koji se nalaze u situaciji u kojoj sam bila ja,znaju da resenje za njihove probleme postoji.
Ivan Veljovic Predlazem da probate necete zazaliti. Ja sam se preporodio posle terapija. Posle visemjesecnih vrtoglavica,mucnina, glavobolja, bolova u vratu I kicmi
nasi doktori u bolnici su mi konstatovali spondilozu i dali fizikalne uz izgovor moze ti biti bolje ali i nemora. Meni je od njih mi se pogorsalo stanje. Tada sam cuo za
Dr.Nenezica I odlucio da pokusam. Odradio mi je terapije akunpukture pa zatim kirepraktiku I sada sam kao Nov.
Lidija Jadzic Dragi i dobri Dr. Dusan Nenezic. Meni je pomogao bezbroj puta. Humanista je pravi.
Zagorka Šujdović Jelušić Atlas namjestite i ulepšate sebi život, ja sam progledala od kad sam to uradila

Svi komentari


AKUPUNKTURA

Akupunktura je grana Tradicionalne kineske medicine (TKM) i stara je oko 5000 godina. Riječ akupunktura potiče od latinske riječi acus (igla) i pungere (ubosti).
Tradicionalna kineska medicina posmatra čovjeka kao cjelinu, te se kod nje ne liječe samo posledice, već se pažnja posvećuje uzroku nastanka problema odnosno bolesti.
Prednost akupunktire nad drugim medicinskim disciplinama je upravo u tome što holističkim pristupom liječi bolest ali istovremeno pozitivno djeluje na čitav organizam omogućavajući nesmetan protok životne energije CHI.
Upravo zastoj te životne energije na nekom od akupunkturih meridijana jeste mjesto boli odnosno mjesto na kome se lokalizuje određena bolest.
Akupunkturom se uspostavlja ravnoteža u čitavom organizmu,
(ravnoteža između Jinga i Janga), uspostavlja duhovni i fizički balans.
Važna prednost akupunkture nad drugim medicinskim disciplinama je prirodan način liječenja, bez unošenja ikakvih supstanci u organizam, za razliku od modernih načina liječenja lijekovima (hemikalije).

*Svjetska zdravstvena organizacija je priznala akupunktiru kao ravnopravnu medicinsku disciplinu, koja je danas primjenjuje u mnogim evropskim i svjetskim centrima kao komplamentarna grana. Akupunktura dakle, kao takva nije više alternativna medicina po načinu djelovanja, ali je alternativna po svojim efektima: liječi i iscjeljuje mnoge bolesti kod kojih je savremena medicina nemoćna.

Bolesti koje se najčešće tretiraju akupunkturom: Psihosomatske bolesti(depresija, insomnia); Migrene, vrtoglavice; Bolovi u kičmi, diskus hernije; Fibromialgije; Bolovi u zglobovima; Sportske povrijede; Estetski, kozmetološki problemi (bore, celulit..).

*Dejstvo na akupunkturne tačke se može sprovoditi i laserom.

DR DUŠAN NENEZIĆ - DIPLOME I PRIZNANJA

KONTAKTIRAJTE NAS

Lokacija: Delta City I sprat
Radno vrijeme:
Ponedeljak - Petak
od 12:00 h do 20:00 h
Subota od 10:00 h do 14:00 h
Telefon za zakazivanje:
067.881.575; 067.834.191
Email: dr.nenezic@gmail.com
DESIGN & DEVELOPMENT BY MONTENEGRO BIZNIS
MNE
ENG