• Radno vrijeme: 13h - 21h
    Subota: po zakazanom terminu
  • City Kvart L3-9
    Podgorica, Crna Gora

Cellular matrix terapija

Cellular Matrix Metoda:


Revolucionarna metoda za podmlađivanje kože

 

U potrazi za svježijim i mlađim izgledom kože, mnogi ljudi su spremni istraživati različite metode i tretmane. Međutim, među brojnim opcijama, ističe se Cellular Matrix metoda kao prava revolucija u oblasti pomlađivanja kože.

Cellular Matrix metoda je inovativan pristup u nehirurškom podmlađivanju kože koji se fokusira na prirodnoj regeneraciji i obnovi ćelija kože. Ova tehnika se oslanja na primjenu visoko koncentrisanih seruma bogatih faktorima rasta, vitamina i hranljivih materija direktno na kožu.

 

Kako funkcioniše Cellular Matrix Metoda?

 

Prije početka tretmana, doktor će obaviti detaljnu analizu vaše kože i razgovarati sa vama o vašim ciljevima i očekivanjima. Takođe, prije tretmana, koža će biti temeljno očišćena kako bi se osigurala optimalna apsorpcija seruma. Koncentrisani serumi bogati faktorima rasta i hranljivim materijama će se naneti na kožu pomoću posebne tehnike koja omogućava dublju penetraciju. Serum stimuliše prirodnu regeneraciju ćelija kože, pomažući u obnovi kolagena i elastina. To dovodi do smanjenja bora, poboljšanja tonusa kože, i svježijeg izgleda.

 

Prednosti Cellular Matrix Metode:

 

- Non-invazivna i bezbolna procedura

- Brzi rezultati

- Nema potrebe za dužim periodom oporavka

- Poboljšava teksturu i sjaj kože

- Stimuliše proizvodnju prirodnih supstanci koje održavaju mladalački izgled kože

Cellular Matrix metoda je prava inovacija u svijetu estetske medicine jer se oslanja na prirodne procese obnove kože. Ova tehnika omogućava klijentima da postignu svjež, mladalački izgled bez potrebe za hirurškim zahvatima ili dugim periodom oporavka.

Ako želite osvježiti svoju kožu i vratiti joj mladalački sjaj, razmislite o Cellular Matrix metodi kao bezbjednoj i efikasnoj opciji. Konsultacija sa stručnjakom će vam pomoći da bolje razumijete kako ovaj tretman može da vam pomogne pri postizanju željenih rezultata.

 

Benefiti Cellular Matrix metode koja kombinuje PRP i tečni hijaluron

 

Cellular Matrix metoda koja kombinuje PRP (Platelet-Rich Plasma) i tečni hijaluron donosi niz benefita za pacijente koji žele poboljšati izgled i zdravlje svoje kože.

Prednosti ove kombinovane terapije su sljedeći:

Stimulacija prirodnog kolagena: PRP sadrži faktore rasta koji podstiču proizvodnju kolagena, važnog proteina za čvrstoću i elastičnost kože. Kombinacija sa tečnim hijaluronom dodatno poboljšava hidrataciju i podstiče obnovu kolagena.

Hidratacija kože: Hijaluronska kiselina ima sposobnost zadržavanja velike količine vode, što znači da pruža duboku hidrataciju kože. Ovaj tretman pomaže da koža izgleda svežije i mlađe.

Smanjenje bora: Kombinacija PRP-a i hijalurona može smanjiti vidljivost bora i finih linija na koži. To je posebno korisno za tretiranje problema sa starenjem kože.

Prirodni izgled: Ova terapija pruža prirodne rezultate, čineći kožu blistavom i mladolikom bez pretjerane napetosti ili neprirodnih promjena u izgledu.

Poboljšanje teksture kože: Ova terapija može poboljšati teksturu kože, čineći je glatkom i ujednačenom.

Stimulacija regeneracije ćelija: PRP podstiče regeneraciju ćelija kože, što može pomoći u tretiranju ožiljaka, pigmentacija i drugih kožnih problema.

Personalizovana terapija: Tretman se može prilagoditi specifičnim potrebama svakog pacijenta, što ga čini fleksibilnim i efikasnim za različite tipove kože i probleme.

Ova terapija obično zahtjeva više tretmana kako bi se postigli optimalni rezultati. Prije nego što se odlučite za Cellular Matrix metodu, obavezno se konsultujte sa stručnjakom za estetiku ili dermatologom kako biste razgovarali o svojim ciljevima i očekivanjima a zatim i dobili personalizovanu preporuku za tretman.