• Radno vrijeme: 13h - 21h
  Subota: po zakazanom terminu
 • City Kvart L3-9
  Podgorica, Crna Gora

O nama

DR NENEZIĆ, VAŠ PUT KA ZDRAVLJU I HARMONIJI

U srcu savremene medicinske prakse, koja sve više teži ka integrisanom holističkom pristupu, ističe se Savremeni Holistički Centar za liječenje kičme Dr Nenezić kao svetionik zdravlja i harmonije. Naš centar predstavlja simbol posvećenosti pacijentima, napretku medicinske nauke i brige o tijelu i duši.

U savremenom društvu, gdje mnogi od nas žive brzim tempom i izloženi su raznim stresovima, zdravlje postaje neprocjenjivo bogatstvo. Kičma, osnovni stub našeg tijela, često je zapostavljena, ali u klinici Dr Nenezić, ona se smatra ključem za postizanje i održavanje optimalnog zdravlja.

Holistički pristup za potpuni oporavak:

U našoj klinici, kičma nije samo tijelo koje se liječi, već i vrata kroz koja prolazi energija, ravnoteža i harmonija. Holistički pristup obuhvata tijelo, um i dušu, jer se vjeruje da su svi aspekti zdravlja povezani. Ovdje se svaki pacijent tretira kao jedinstvena individua, a terapijski planovi prilagođavaju se individualnim potrebama.


Video Image
Awesome Image
Kvalitet & Sigurnost

SAVREMENI HOLISTIČKI CENTAR
za liječenje kičme

ŠTA RADIMO

Naše usluge

Fizijatar - akupunkturolog, kiroprakticar

Dr Dušan Nenezić mr.sci

Stručnost i posvećenost Dr Nenezića: Dr Nenezić, svakodnevno prenosi svoje bogato znanje i iskustvo kako bi pacijentima pružio najbolju moguću njegu. Njegova posvećenost pacijentima, strast prema holističkom pristupu i kontinuirano usavršavanje, čine ga istaknutim liderom u oblasti fizijatrijske medicine, akupunkture i kiropraktike.

Dugogodišnje iskustvo u oblasti medicinske prakse predstavlja temelj naše stručnosti, priznanje našeg truda i posvećenosti kako bismo pružili najbolju njegu pacijentima. Kroz godine posvećenog rada i neprestane edukacije, Dr Nenezić je svoje kolege usmjerio na pravi put, i kao tim smo stekli duboko razumijevanje i vještine potrebne za postizanje izvanrednih rezultata u zdravstvenoj njezi.

Inovacija i tehnologija:Dr Nenezić teži da uvijek bude opremljen najnovijom tehnologijom i inovativnim metodama liječenja. Kombinovanjem tradicionalnih kiropraktičkih pristupa sa savremenim tehnikama, centar nudi napredne terapeutske opcije kako bi se postigli brzi i efikasni rezultati. Mi nismo samo mjesto liječenja, već i izvor edukacije i prevencije. Kod nas pacijenti dobijaju alate i znanje kako bi očuvali zdravlje i spriječili poremećaje kičme i moždano-koštanog sistema.
Awesome Image
godina iskustva u fizikalnoj terapiji
godina iskustva u privatnoj praksi
+
uspješno izliječenih pacijenata
FAQ

Česta pitanja

 • Da li se akupunktura i kiropraktika mogu kombinovati u jednom tretmanu?
  Da, akupunktura i kiropraktika se često kombinuju kako bi se postigao maksimalan terapeutski efekat. Integriranjem ovih metoda, možemo ciljati na različite aspekte vašeg zdravlja i bolje adresirati uzroke vaših tegoba.
 • Koji su neki od simptoma ili stanja koje ordinacija Dr Nenezić uspješno liječi?
  Naša ordinacija se specijalizovala za širok spektar tegoba i stanja, uključujući bol u leđima, bol u vratu, sportske povrede, migrene, artritis itd. Kombinujući tradicionalne i savremene metode, pružamo sveobuhvatne tretmane za najrazličitije probleme.
 • Koliko često bih trebao dolaziti na fizikalnu terapiju ili kiropraktične tretmane?
  Učestalost tretmana varira od pacijenta do pacijenta i zavisi o prirodi vaših tegoba i ciljeva lečenja. Nakon početnog pregleda i dijagnoze, sastavićemo individualni plan lečenja koji će najbolje odgovarati vašim potrebama.
 • Da li je akupunktura bolna i šta mogu očekivati tokom tretmana?
  Pacijenti se iznenađuju kada saznaju da je akupunktura bezbolna. Koristimo vrlo tanke igle koje se neprimjetno ubadaju u kožu. Tokom tretmana, možete osjetiti blago peckanje ili toplotu, što je znak da tretman djeluje.
Awesome Image
Upoznajte naš tim

Sertifikovani i iskusni doktori

Ordinacija Dr Nenezić predstavlja najsavremeniji, najopremljeniji i sveobuhvatni regionalni centar za liječenje kičme, sportski povreda i unapređivanje zdravlja ljudi. Jedina ordinacija u Crnoj Gori u kojoj postoji integrativan, holistički pristup liječenju pacijenta jer kombinuje klasičnu medicinu sa tradicionalnom medicinom - akupunkturom kao i brojnim savremenim metodama.

Awesome Image
Dr Nenezic Specijalista
Dr Dušan Nenezić mr.sci
Fizijatar - akupunkturolog, hiroprakticar
Specijalista Sasa Milunovic
Saša Milunović
Specijalista primijenjene fizioterapije
Doktorica Sonja Nejkov
Sonja Nejkov
Specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije
Filip Nenezic Fizioterapeutski-Tehnicar
Filip Nenezić
Fizioterapeutski tehničar
Jelena Leovac Fizioterapeutski Tehničar
Jelena Leovac
Fizioterapeutski tehničar